Değirmencik Ortaokulu

Vizyon: • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir okul olmaktır.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: ders başlama: 08:40 ders bitiş: 15:20
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://degirmencikortaokulu.meb.k12.tr

Adres - DEĞİRMENCİK MAH. DEĞİRMENCİK ORTA KÜME EVLERİ DEĞIRMENCIK ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 30 ARAKLI / TRABZON

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İlçeden öğretmen servisi vardır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine uzaklık: 45 km ilçe merkezine uzaklık: 10 km